Trailer voor Vacation Friends

20th Century Studios heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van Vacation Friends met John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne Orji en Meredith Hagner. Deze kun je hieronder bekijken. In Nederland is Vacation Friends vanaf 27 augustus exclusief bij Disney Plus Star te streamen!

Vacation Friends

Vacation Friends trailer 

In deze rauwe en ordinaire komedie worden Marcus en Emily bevriend met wilde, naar spanning zoekende feestgangers Ron en Kyla in een resort in Mexico. In het moment laat het meestal nuchtere paar alles los om te genieten van een week van ongeremd plezier en losbandigheid met hun nieuwe ‘vakantievrienden’. Maanden later zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen, chaos creëren en bewijzen dat wat er op vakantie gebeurt, niet per se op vakantie hoeft te blijven.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne OrjiMeredith Hagner, Lynn Whitfield, Robert Wisdom en Tawny Newsome.

De film geregisseerd door Clay Tarver, die samen met Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein en John Francis Daley het scenario schreef. Het is geproduceerd door Todd Garner (Tag) en Timothy M. Bourne (Love, Simon), met Steve Pink en Sean Robins als uitvoerende producenten.

Vacation Friends is vanaf 27 augustus exclusief te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter