Trailer voor Venom: Let There Be Carnage

Sony heeft de trailer vrijgegeven voor Venom: Let There Be Carnage oftewel Venom 2. Deze kun je hieronder bekijken. De film zal op 16 september 2021 in Nederland in première gaan. Wederom zal Tom Hardy de rol van Eddie Brock / Venom spelen. Venom neemt het dit keer op tegen Cletus Kasady a.k.a. Carnage.

Venom Let There Be Carnage

Tom Hardy speelt wederom de rol van Eddie Brock in de film. Hij is te zien naast Michelle Williams als Anne Weying. Cletus Kasady, ook bekend als Carnage, werd kort geïntroduceerd in de filmfranchise tijdens de mid-credits scène van van de originele film waarin Woody Harrelson werd onthuld als aartsvijand van Venom. Oscar-genomineerde Naomie Harris (Moonlight) zal te zien zijn als schurk Shriek, het liefje en handlanger van Carnage.

Andy Serkis regisseert Venom: Let There Be Carnage. De film is de derde speelfilm die Serkis zal regisseren na Mowgli: Legend of the Jungle, die eerder op Netflix werd uitgebracht.

De film is gebaseerd op de Marvel Comics en geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy en Hutch Parker. Uitvoerend producenten zijn Barry Waldman, Jonathan Cavendish en Ruben Fleischer.

Venom: Let There Be Carnage zal op 16 september 2021 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter