Trailer voor Virgin River seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Virgin River seizoen 2. Vanaf 27 november is het gloednieuwe seizoen van de romantische dramaserie te zien op Netflix. Bekijk de Virgin River seizoen 2 trailer hieronder.

De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Virgin River seizoen 2 trailer

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Jenny Cooper, Lauren Hammersley, Annette O’Toole en Tim Matheson.

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

In seizoen 2 krijgen we te maken met een verloving, baby’s, gebroken harten en moord. Netflix heeft Virgin River seizoen 3 ook al aangekondigd. Dit gebeurde al voor de release van het tweede seizoen.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter