Trailer voor Virgin River seizoen 3

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Virgin River seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. De serie zal vanaf 9 juli te zien zijn op de streamer. Dat betekent dat we snel antwoord zullen krijgen op de grote cliffhanger van het tweede seizoen. In de laatste momenten werden namelijk het lot van Jack en de gezondheid van Doc in twijfel getrokken.

De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Van de romantische dramaserie werd eind 2019 officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen zou verschijnen, al waren de opnames daarvoor toen al van start gegaan. Het derde seizoen zal uit tien afleveringen bestaan.

Virgin River seizoen 3 trailer

Melinda Monroe wil na een groot drama haar leven een nieuwe start geven. Ze reageert dan ook op een advertentie om in het afgelegen dorpje Virgin River aan de slag te gaan als verpleegkundige. Het leven in het kleine stadje blijkt al snel niet zo eenvoudig te zijn als ze had verwacht en Melinda moet haar eigen problemen zien op te lossen voor ze Virgin River als haar thuis kan zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Jenny Cooper, Grayson Maxwell Gurnsey, Benjamin Hollingsworth Annette O’Toole,  Grayson Gurnsey, Lauren Hammersley, Sarah Dugdale, Daniel Gillies, Chase Petriw, Marco Grazzini en Tim Matheson. Nieuwe castleden zijn Zibby Allen, Jasmine Vega, Lynda Boyd en Kai Bury.

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr met dezelfde titel. In totaal zijn er ruim twintig boeken geschreven door Carr, waardoor de romantische dramaserie heel wat seizoenen vooruit zou kunnen.

Virgin River seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter