Trailer voor waargebeurde verhaal Hotel Mumbai

Bleecker Street heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de historische drama thriller Hotel Mumbai, die het waargebeurde verhaal vertelt van de aanval op het Taj Hotel in Mumbai in 2008. Bekijk de trailer hieronder!

Hotel Mumbai

Een aangrijpend waargebeurd verhaal over de mensheid en heldhaftigheid. De film vertelt over de belegering van het beroemde Taj Hotel in 2008 door een groep terroristen in Mumbai, India. Onder het toegewijde personeel van het hotel bevinden zich de beroemde chef-kok Hemant Oberoi (Anupam Kher) en een ober (Dev Patel) die ervoor kiezen hun leven te riskeren om hun gasten te beschermen. Terwijl de wereld toekijkt, wordt een wanhopig paar (Armie Hammer, Nazanin Boniadi) gedwongen ondenkbare offers te brengen om hun pasgeboren kind te beschermen.

Hotel Mumbai heeft hoofdrollen voor Dev Patel (Slumdog Millionaire), Armie Hammer (Call Me By Your Name), Nazanin Boniadi (Homeland), Tilda Cobham-Hervey (One Eyed Girl), Anupam Kher (Silver Linings Playbook) en Jason Isaacs (The State Within).

De film is geregisseerd door Anthony Maras, die samen met John Collee het script schreef. Basil Iwanyk, Gary Hamilton, Mike Gabrawy, Julie Ryan, Andrew Ogilvie en Jomon Thomas zijn producenten. Hotel Mumbai zal op 22 maart 2019 in de bioscoop verschijnen.