Trailer voor Weird: The Al Yankovic Story met Daniel Radcliffe

Vandaag verscheen de eerste officiële trailer voor Roku’s aankomende originele film Weird: The Al Yankovic Story, met Daniel Radcliffe in de hoofdrol van de iconische artiest. De eerste blik op de film geeft fans een kijkje in Radcliffe als Yankovic op het podium, evenals enkele beelden van het succes dat Yankovic tijdens zijn carrière doormaakt.

Weird: The Al Yankovic Story

Weird: The Al Yankovic Story trailer

De biopic houdt niets achter en verkent elk facet van Yankovic’s leven, van zijn snelle opkomst tot roem met vroege hits als ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ tot zijn liefdesaffaires met beroemdheden en verdorven levensstijl. Weird: The Al Yankovic Story neemt het publiek mee op een ongelooflijke reis door het leven en de carrière van Yankovic, van een begaafd wonderkind tot de grootste muzikale legende aller tijden.

Weird: The Al Yankovic Story wordt geregisseerd en geproduceerd door Eric Appel op basis van een scenario dat hij samen met Yankovic schreef. Het volgt het verhaal van de komische artiest die al vijf Grammy’s heeft gewonnen.

De film wordt geleid door Daniel Radcliffe (Harry Potter-films) als het titulaire popcultuuricoon, The Office-veteraan Rainn Wilson als Dr. Demento, Julianne Nicholson (Mare of Easttown) als Mary Yankovic, Toby Huss (Halt en Catch Fire) als Nick Yankovic en Golden Globe-genomineerde Evan Rachel Wood als Madonna.

Het project is geproduceerd door Funny Or Die en Tango. Producenten zijn Yankovic, Mike Farah, Joe Farrell en Whitney Hodack voor Funny Or Die, samen met Tim Headington, Lia Buman en Max Silva voor Tango. Funny Or Die’s Henry Muñoz III en Tango’s Neil Shah zijn ook ingesteld als uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter