Trailer voor Wu-Tang: An American Saga

Hulu heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende biopic drama serie Wu-Tang: An American Saga, waarin we het moeilijke begin ontstaan zien van de hiphopgroep Wu-Tang Clan. De serie gaat in première op 4 september op Hulu. Bekijk de video hieronder!

Geïnspireerd op de boeken The Wu-Tang Manual en het vervolg Tao of Wu, beide geschreven door frontman van de groep RZA, zal de serie zich afspelen op het hoogtepunt van de crack-epidemie in New York in de jaren 90. We zien de vorming van een groep jonge zwarte mannen die vanuit een leven vol misdaad uitgroeien tot een van de meest succesvolle muzikale groepen in de Amerikaanse geschiedenis, die wereldwijd 40 miljoen albums hebben verkocht en vijf gouden en platina-albums hebben uitgebracht.

De serie bestaat uit Shameik Moore, Ashton Sanders, Siddiq Saunderson, Zolee Griggs, Erika Alexander en Marcus Callender. De serie is mede gemaakt door RZA en Alex Tse (Superfly) en wordt uitvoerend geproduceerd door Brian Grazer van Imagine Entertainment.