Trailer voor Wynonna Earp seizoen 4

SYFY heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Wynonna Earp seizoen 4, die ons een eerste voorproefje geeft van de nieuwe missie terwijl ze proberen hun stad te redden van demonen. Wynonna Earp seizoen 4 gaat in première op zondag 26 juli. Bekijk de trailer hieronder.

Wynnona Earp seizoen 4

Wynnona Earp neemt het op tegen demonen en andere bovennatuurlijke wezens. Ze gebruikt haar unieke gaven, en krijg hulp van haar bondgenoten een groep onaangepaste Aliens . Samen vechten ze tegen de paranormale demonen. Nadat ze jaren op de vlucht is geweest en in de jeugdgevangenis te hebben gezeten, keert Wynonna Earp eindelijk huiswaarts. Het enige probleem is dat niemand haar terug wil zien in haar stad, maar dan wordt ze stads enige hoop bij het uitroeien van mysterieuze demonen. Wynonna moet nu kiezen aan welke kant van de wet ze vecht om de naam van haar legendarische overgrootvaders Wyatt Earp naam te zuiveren.

In seizoen 4 wordt de beruchte Earp Curse verbroken, en de geestige en wilde demonenjager Wynonna Earp zou het graag vieren met koude whisky en hete donuts. Jammer dat ze iedereen van wie ze houdt moet redden, de stad Purgatory moet redden en haar meest duivelse vijand tot nu toe moet verslaan – allemaal zonder haar betrouwbare wapen Peacemaker. En dat is pas maandag …

Winnaar van de People’s Choice Award 2018 voor favoriete Sci-Fi / Fantasy Show, volgt Wynonna Earp het leven van de achter-achterkleindochter (Melanie Scrofano) van de beroemde advocaat Wyatt Earp. De serie is gebaseerd op de gelijknamige miniserie van Beau Smith.

De actievolle bovennatuurlijke sci-fi-serie heeft rollen voor Scrofano, Tim Rozon, Dominique Provost-Chalkley en Katherine Barrell.

De serie is gemaakt door Emily Andras, die samen met Brian Dennis, Ted Adams en David Ozer als uitvoerend producent optreedt. SEVEN24’s Jordy Randall en Tom Cox, naast Cineflix’s Peter Emerson en Brett Burlock, dienen als uitvoerende producenten samen met Todd Berger en Rick Jacobs.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter