Trailer voor Zuid-Koreaanse Netflix serie The Silent Sea

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor The Silent Sea, de aanstaande Zuid-Koreaanse mysterieuze sci-fi thriller, die zal worden geleid door Gong Yoo en Bae Doona. Bekijk de trailer hieronder. De reeks is vanaf 24 december te streamen.

De video belicht het mysterie rond de dodelijke missie van een ruimtebemanning naar een verlaten maanbasis. De zaken worden verdachter als ze dode lichamen in het station ontdekken, terwijl een onbekend wezen om hen heen op de loer ligt. Binnenkort zullen ze de donkerste geheimen van de maan ontdekken en ontdekken wat het zal betekenen voor het voortbestaan ​​van de hele bemanning.

The Silent Sea 

De serie speelt zich af op een toekomstige aarde die verwoestijning heeft ondergaan en is het verhaal van de leden van een speciaal team dat is gestuurd om een ​​mysterieus monster te bemachtigen van een verlaten onderzoeksfaciliteit op de maan.

The Silent Sea heeft rollen voor Gong Yoo (Train to Busan, Goblin), Bae Doona (Sense8, Kingdom), Lee Joon (My Father is Strange), Kim Sun-young (Reply 1988), Lee Mu-saeng (The World of the Married), Lee Sung-wook (Persona).

Gong Yoo, die voor het laatst in Squid Game verscheen als speler-recruiter, speelt de rol van Han Yun-jae, de leider van het verkenningsteam die een cruciale missie moet uitvoeren met beperkte informatie. Hij stelt de veiligheid van zijn teamleden boven alles en deinst er niet voor terug om zichzelf daarbij in gevaar te brengen. Ondertussen speelt Bae Doona de astrobioloog Doctor Song Ji-an die zich bij het team voegt, vastbesloten om de waarheid achter een ongeval op het nu verlaten onderzoeksstation Balhae Base op de maan te ontdekken.

The Silent Sea is geregisseerd door Choi Hang-yong op basis van een scenario geschreven door Eun-kyo Park, gebaseerd op Choi’s korte film uit 2014 getiteld The Sea of ​​Tranquility. Het is een productie van Artist Studio, met de veelgeprezen Zuid-Koreaanse acteur Jung Woo-sung als uitvoerend producent.

The Silent Sea verschijnt 24 december op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter