Eerste trailer Woody Allens Magic in the Moonlight

Sony Pictures Classics heeft de eerste trailer van Woody Allens nieuwste film Magic in the Moonlight vrijgegeven. Deze trailer is hieronder te bekijken. Deze romantische comedy is de opvolger van Blue Jasmine. Deze film speelt zich af in de Côte d’Azur van de jaren ’20.

Magic in the Moonlight trailer 

Magic in the Moonlight speelt zich af tijdens de jaren 20 in het prachtige Zuid-Frankrijk en gaat over meester-illusionist Stanley Crawford, die wordt gevraagd onderzoek te doen naar een jongedame die een spiritueel medium beweert te zijn. Vanaf het eerste moment dat Stanley het charmante medium ontmoet, is hij ervan overtuigd dat zij een oplichtster is en schrijft hij alles toe aan de goedgelovigheid van de familie. Echter, wanneer Sophie een aantal bijzondere demonstraties van haar helderziendheid geeft, kan hij niet anders dan zich langzaam maar zeker aan deze wereld vol onverklaarbare gebeurtenissen overgeven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Colin Firth, Emma Stone, Eileen Atkins, Marcia Gay Harden en Jacki Weaver.

De film is geregisseerd door Woody Allen op basis van een scenario dat hij zelf schreef.

Magic in the Moonlight draait vanaf 21 augustus in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter