Trailer voor The Zero Theorem

A-film heeft de trailer vrijgegeven voor Terry Gilliam‘s aankomende film The Zero Theorem. Bekijk deze hieronder. De film volgt het verhaal van een excentriek computergenie die de geheimen van het bestaan wil onthullen. Voor eens en voor altijd wil hij achterhalen wat de zin is van alles, als er al een doel is. Pas nadat hij de kracht ervaart van de liefde en begeerte begint hij te begrijpen wat voor betekenis zijn leven inhoud.

The Zero Theorem

De regisseur van Twelve Monkeys en Brazil brengt opnieuw een verbluffend en fantasierijk verhaal tot leven. Met in de hoofdrol Christoph Waltz (Django Unchained, Inglorious Basterds). Een computerhacker heeft zich als doel gesteld de reden van het menselijk bestaan te ontdekken. Hij wordt in zijn werkzaamheden echter voortdurend gestoord door het Management. Deze keer sturen ze een tiener en een wellustige geliefde op hem af om hem af te leiden.

The Zero Theorem heeft rollen voor Christoph Waltz, Tilda Swinton, Ben Whishaw, Mélanie Thierry, David Thewlis en Lucas Hedges.

De film is geregisseerd door Terry Gilliam op basis van een scenario door Pat Rushin.

Er is nog geen releasedatum bekend.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter