TRECX trailer | Vanaf 1 maart op Amazon Prime Video

TRECX is een nieuwe, moderne, satirische comedy sketch-serie en is vanaf 1 maart exclusief te zien in Nederland op Amazon Prime Video. Bekijk hieronder de TRECX trailer. Met in de hoofdrol één van de co-makers van Jiskefet, Michiel Romeyn, geregisseerd en geproduceerd door Gouden Kalf winnaar Max Porcelijn en hoofdrollen voor Jim Deddes, Arjan Ederveen, Olivia Lonsdale, Herman Koch en vele anderen

TRECX trailer

TRECX is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groepsscènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. Met een gerenommeerde cast, waaronder Michiel Romeyn, Jim Deddes, Arjan Ederveen, Olivia Lonsdale, Herman Koch, Bo Maerten, Ruben van der Meer, Yannick Jozefzoon, Anniek Pheifer, Peter van de Witte, Hannah van Lunteren, Huub Smit, René van ‘t Hof, Valentijn Benard, Ria Valk, Gillis Biesheuvel, Glenn Durfort, Chiron Holwijn, Dim Balsem, René Groothof, Wendell Jaspers, Ton Kas, Nadja Hüpscher, Sigrid ten Napel en Sanne Samina Hanssen.

Het zesdelige comedy sketchprogramma markeert de terugkeer van de Nederlandse acteur en komiek Michiel Romeyn (Love Is All) als hoofdrolspeler en co-maker, na zijn rol in de iconische serie Jiskefet. TRECX wordt geregisseerd door Gouden Kalf-winnaar en scenarist Max Porcelijn (Plan C, The Glorious Works of G.F. Zwaen), die alle afleveringen van deze serie voor zijn rekening neemt.

TRECX is geproduceerd door het Nederlandse productiehuis NewBe in samenwerking met Michiel Romeyn. De serie zal begin 2021 exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in Nederland, België en Luxemburg.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter