Trevor: The Musical vanaf juni op Disney Plus

Ter ere van Pride Month heeft Disney Plus de officiële trailer uitgebracht voor Trevor: The Musical, een gefilmde versie van de Off-Broadway productie. Het zal beschikbaar zijn op vrijdag 24 juni 2022. Bekijk hieronder een trailer.

Trevor The Musical disney plus

Trevor The Musical op Disney Plus

Terwijl hij in 1981 een tiener wordt, worstelt Trevor met zijn eigen identiteit en hoe hij past in een uitdagende wereld. Als een gênant incident op school hem plotseling in de verkeerde schijnwerpers zet, moet Trevor de moed verzamelen om zijn eigen weg te gaan. Trevor: The Musical, een ontroerend en grappig verhaal over zelfontdekking en de kracht van acceptatie, gaat over het leven van je beste leven met veel passie… en een vleugje pit.

Trevor: The Musical is gebaseerd op de met een Academy Award bekroonde korte film uit 1995. Het heeft hoofdrollen voor Holden William Hagelberger, Mark Aguirre, Aaron Alcaraz, Ava Briglia, Sammy Dell, Tyler Joseph Gay, Ellie Kim, Colin Konstanty, Brigg Liberman, Diego Lucano, Alyssa Emily Marvin, Isabel Medina, Echo Deva Picone, Dan Rosales, Aryan Simhadri, Yasmeen Sulieman, Sally Wilfert, Aeriel Williams en Jarrod Zimmerman.

De korte film, die werd geregisseerd door Peggy Rajski, inspireerde ook tot de oprichting van The Trevor Project, ‘s werelds grootste non-profitorganisatie ter preventie van zelfmoord onder jongeren.

Trevor: The Musical bevat een boek en songteksten van Dan Collins en muziek van Julianne Wick Davis. De regie is van Marc Bruni en de choreografie is van Josh Prince. De productie werd geproduceerd Off Broadway door Roy Furman en John Ambrosino/Josie Bray/Mark Woods.

De gefilmde versie van de musical is geregisseerd door Robin Mishkin Abrams. De opnames werden geproduceerd door RadicalMedia met Jon Kamen, Dave Sirulnick, Meredith Bennett en Jonathan Meyers als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter