Trolls Wereldtour vanaf morgen overal in de bioscoop

De nieuwste familiefilm van DreamWorks Animation Trolls Wereldtour / Trolls World Tour draait vanaf 5 augustus overal in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. Bekijk hieronder alvast een nieuwe featurette.

Trolls World Tour gaat verder waar de eerste film was geëindigd. Het is allemaal glitter en geluk in Troll Town totdat Queen Poppy en Branch een verrassende ontdekking doen – er zijn andere Troll-werelden dan hun eigen, elk gedefinieerd door een ander muziekgenre. Wanneer een mysterieuze dreiging alle Trollen in het land in gevaar brengt, moeten Poppy, Branch en hun vriendengroep een epische zoektocht beginnen door onbekend terrein om het onmogelijke te doen: harmonie creëren tussen de diverse Trollen om ze te verenigen tegen een ondergang.

De Nederlandse stemmencast van Trolls Wereldtour bestaat uit Sharon Doorson en Buddy Vedder als de hoofdpersonages Poppy en Knoest. Birgit Schuurman is te horen als hard-rock royalty Koningin Barb die andere soorten muziek wil uitroeien zodat er alleen nog maar rockmuziek bestaat. Carlo Boszhard en Vajèn van den Bosch  spreken de stemmen in van countrytrollen Hickory en Delta Dawn. Défano Holwijn is te horen als Prince D van de funktrollen, DJ Hardwell als Koning Trollex van de techno-trollen en Emma Heesters als lid van de klassieke muziektrollen genaamd Flierefluitje. Daarnaast spreekt Murth Mossel de stem in van de pasgeboren hip-hoptroll Mini Diamond, Berget Lewis is te horen als Sheila B, Sarah Nauta als Satijn en Julia Nauta als Chanelle.

De originele stemmencast bestaat uit Anna Kendrick (Pitch Perfect) en Justin Timberlake (The Social Network), James Corden (Ocean’s 8) als Biggie, Caroline Hjelt als Chenille, Aino Jawo als Satin, Ron Funches als Cooper en Kunal Nayyar als Guy Diamond. Andere nieuwkomers zijn Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey), Anthony Ramos (Hamilton), Karan Soni (Deadpool) en Flula Borg (Pitch Perfect 2), Chance the Rapper (Slice) en Sam Rockwell.

Trolls Wereldtour / Trolls World Tour is vanaf 5 augustus te zien in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. In 2D, 3D, 4D en Dolby Cinema.