True-crime documentaire Athlete A vanaf 24 juni 2020 op Netflix

Vanaf 24 juni 2020 is de true-crime documentaire Athlete A te zien op Netflix. Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar en de verslaggevers die de foute cultuur van USAG hebben blootgelegd. Bekijk hieronder de trailer.

Athlete A op Netflix

Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar. Deze sportarts werd veroordeeld voor het misbruiken van zeker 350 vrouwen. In de documentaire komen verschillende vrouwen aan het woord die hun ervaringen delen met de man die lange tijd als teamarts fungeerde. Ook wordt er licht geschenen op de doofpot waarin alle eerste tekenen van deze gruwelijkheden verdwenen. Dit alles aan de hand van onderzoeken door krant de IndyStar.

De docu is geregisseerd door Bonni Cohen en Jon Shenk.

Athlete A is vanaf 24 juni 2020 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter