True crime serie World’s Most Wanted vanaf 5 augustus op Netflix

In de nieuwe true crime serie World’s Most Wanted van Netflix krijg je een kijkje in de wereld van het onderzoek naar onvindbare figuren. Ondanks grote beloningen en wereldwijde onderzoeken blijven gewetenloze criminelen uit handen van justitie. Deze docuserie gaat over de gevaarlijkste boeven ter wereld en is vanaf 5 augustus te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer.

World’s Most Wanted op Netflix

World’s Most Wanted zal zich concentreren op vijf van ‘s werelds meest dodelijke en gewilde criminelen die nu overal ter wereld kunnen zijn. Zelfs wereldwijde onderzoeken waren niet genoeg om deze beruchte meesterbreinen te vangen, aangezien een van de criminelen al meer dan 20 jaar op de vlucht is. Elke aflevering richt zich op een andere crimineel en bevat interviews met politie en justitie die analyseren hoe ze zijn ontsnapt. De reeks zal ook een licht werpen op hoe de voortvluchtige criminelen hopelijk voor eens en altijd worden betrapt.

World’s Most Wanted is vanaf 5 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter