Turkse rampenserie Yakamoz S-245 op Netflix

De maker van de Netflix-serie Into the Night komt binnenkort met een gloednieuw project, genaamd Yakamoz S-245. De spin-off zal vanaf 20 april 2022 te zien op Netflix. Bekijk hieronder een trailer.

Yakamoz S-245

Nadat de aarde door een ramp is getroffen moeten de vrijgevochten zeebioloog Arman en de bemanning van de onderzeeboot vechten voor het leven. Ze moeten aan boord van een militaire onderzeeër zien te komen om te overleven. De onderzeeër zal fungeren als een Arc van Noach terwijl een samenzwering aan het licht komt. Ondertussen ontstaan er spanningen tussen de overlevenden, vooral tussen Arman en tweede commandant Umut. Arman heeft meer dan één reden om de ramp te overleven: hij krijgt een tweede kans bij de liefde van zijn leven. Zullen ze het overleven en wie komt er als legende uit de strijd?

De hoofdrollen worden gespeeld door Kivanç Tatlitug, Özge Özpirinçci en Ertan Saban. Umut Aral en Tolga Karaçelik regisseren de serie die uit acht afleveringen bestaat. De Turkse serie werd geschreven door Jason George, die ook de serie Into the Night maakte voor Netflix.

Yakamoz S-245 is vanaf 20 april 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter