Turner and Hooch serie vanaf 16 juli op Disney Plus

Decennia later, nog steeds dezelfde Hooch-energie. Turner and Hooch, een Original serie, is vanaf 16 juli te zien op Disney Plus. Bekijk hieronder de poster. Matt Nix’s aankomende serieadaptatie van de buddy-cop komedie Turner & Hooch ziet Josh Peck in de hoofdrol van Scott Turner. Dit project markeert de eerste grote tv-rol van Peck in 4 jaar sinds de hoofdrol in Fox’s sitcom Grandfathered.

Turner and Hooch serie

Turner and Hooch serie

De originele film werd geregisseerd door Roger Spottiswoode. De film volgde de gespannen Californische detective Scott Turner (Hanks) terwijl zijn leven wordt ontworteld wanneer hij wordt gedwongen samen te werken met de kwijlende hond Hooch. Dit omdat de Dogue de Bordeaux getuige was van de moord op zijn eigenaar en de moordenaar kan identificeren. Naast Tom Hanks waren er rollen voor Mare Winningham, Reginald Vel Johnson en Craig Nelson.

De serie-adaptatie is geschreven en geproduceerd door Matt Nix. Hij is de maker van Fox’s The Gifted en USA Network’s Burn Notice.

Turner and Hooch voegt zich bij een lijst met titels die een reboot krijgen door Disney+, waaronder Diary of a Wimpy Kid, Home Alone en Night at the Museum.

De Turner and Hooch serie is vanaf 16 juli te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter