Turning Point: 9/11 and the War on Terror vanaf 1 september 2021 op Netflix

Turning Point: 9/11 and the War on Terror is vanaf 1 september 2021 te zien op Netflix. De docureeks geeft ons een nieuwe, kritische blik op wat er op 11 september 2001 gebeurde, met nieuwe perspectieven en persoonlijke verhalen. Bekijk hieronder een trailer.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror

De moderne geschiedenis kan in twee tijdsperioden worden verdeeld: vóór 9/11 en na 9/11. Deze vijfdelige docuserie van regisseur Brian Knappenberger is een samenhangende kroniek van de aanslagen van 11 september 2001 op de VS en biedt verhelderende perspectieven en persoonlijke verhalen over hoe de catastrofale gebeurtenissen van die dag de koers van het land veranderden. Van de Sovjet-invasie in Afghanistan in 1979 tot de adembenemende ineenstorting van het land in handen van de Taliban, slechts enkele weken voor de twintigste verjaardag van de aanslagen, wordt er nog steeds geschiedenis geschreven.

Regisseur Knappenberger interviewde voor de serie onder andere voormalige werknemers van Amerikaanse regeringen, werknemers van de CIA en veteranen uit het Amerikaanse leger. Daarnaast spreekt Knappenberger ook met soldaten van het Afghaanse Nationale Leger, commandanten van de Taliban, leden van de Afghaanse regering en Afghaanse burgers.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror bestaat uit vijf afleveringen en is nu te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter