Tussen de Lakens met Geraldine vanaf 23 maart op Videoland

Geraldine Kemper gaat op een persoonlijke zoektocht naar antwoord op de vragen waarom vrouwelijke emancipatie tussen de lakens zo achterblijft. De vierdelige docuserie Tussen de Lakens met Geraldine is vanaf 23 maart in zijn geheel te zien bij Videoland.

Tussen de Lakens met Geraldine

Op veel gebieden hebben we de mond vol over emancipatie: meer gelijkheid op de werkvloer en in het huishouden, meer vrouwen in de politiek… Maar er is een onderdeel waar we maar moeilijk over praten: seksualiteit. Gelijkheid blijkt daar ver te zoeken, want in de slaapkamer is er nog een wereld te winnen voor de vrouw en haar orgasme. Hoe kan het dat we anno 2022 nog zo ongeëmancipeerd zijn in bed? Geraldine gaat op een persoonlijke zoektocht naar antwoord op de vragen waarom vrouwelijke emancipatie tussen de lakens zo achterblijft.

Uit onderzoek blijkt dat in heterorelaties slechts 60% van de vrouwen klaarkomt, in tegenstelling tot 95% van de mannen. We kunnen dus met recht spreken van een gigantische orgasmekloof. Hoe kan het dat we anno 2022 nog zo ongeëmancipeerd zijn in bed? Waarom gaat het mannelijk orgasme boven dat van de vrouw én waarom worden nog zoveel orgasmes gefaket? Welke rol spelen opvoeding, onderwijs en porno hierin? En vooral: wat hebben we nodig om deze kloof zo snel mogelijk te dichten? Geraldine onderzoekt het.

De vierdelige serie Tussen de Lakens met Geraldine is vanaf 23 maart 2022 te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter