Tweede editie van Filmerds Filmquiz!

Filmliefhebbers die van quizzen houden opgelet! Er wordt binnenkort weer een filmquiz gehouden die vanuit thuis te volgen is.

Gezien de online filmquiz die het Youtube-kanaal Filmerds vorige maand organiseerde een succes was hebben ze besloten om er nog eentje te in te plannen. Deze zal plaatsvinden op 20 mei, om 20:00. Het leuke is dat ook wij van Entertainmenthoek dit keer gevraagd waren om deel te nemen! Gezien de omstandigheden en het bijbehorende reisadvies is het voor ons momenteel lastiger om bij elkaar te komen. Vandaar dat we helaas niet mee gaan doen.

Desondanks denken we dat het weer een interessant evenement gaat worden. Het zal wederom mogelijk zijn om vanuit thuis mee te doen, dus wat ons betreft is het zeker de moeite waard om aankomende woensdag te gaan kijken. De laatste ontwikkelingen rondom de quiz zullen te volgen zijn via de website van Filmerds. Het evenement wordt net als vorige keer georganiseerd in samenwerking met Richard Olthof.

Filmerds is een filmpodcast waarin regelmatig de nieuwste films en series worden besproken. Je kunt het volgen via zowel Youtube als iTunes.