Tygo Gernandt speelt datingcoach in nieuwe komedie Casanova’s

Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond zijn toegevoegd aan de cast van de romantische komedie Casanova’s. Dat heeft Just Film Distribution vandaag bekendgemaakt. Eerder werd bekendgemaakt dat Jim Bakkum de hoofdrol vervult.

Tygo vertelde:

“Het gegeven van een datingcoach spreekt enorm tot de verbeelding. Iedere man is wel eens onzeker; zeker als het gaat om iemand versieren. Ik heb het script met plezier gelezen en heb ontzettend veel zin om volgende week na maanden eindelijk weer op een filmset te mogen staan.”

Lieke zei:

“Roos sluit je meteen in je hart. Zonder teveel te verklappen, kan ik zeggen dat mijn personage een leuke twist bevat. Ik houd ervan om rollen te spelen waarbij het karakter zich gaandeweg ontwikkelt en kan niet wachten tot we met weer aan het werk mogen”.

De film gaat over Bas (Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een datingcoach te ontmaskeren. Gernandt kruipt in de huid van de charmante datingcoach Don Marco en Van Lexmond speelt zijn innemende en intelligente assistent Roos.

Casanova’s wordt geproduceerd door 2CFilm, die eerder succesvolle commerciële films produceerde waaronder Hartenstrijd, Hartenstraat en Fissa. De regie is in handen van Jamel Aattache.

Casanova’s draait vanaf oktober 2020 in de bioscoop!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter