Tyler Posey (Teen Wolf) aanwezig bij Heroes Dutch Comic Con 2019

Op 23 en 24 november kun jij Tyler Posey ontmoeten tijdens Heroes Dutch Comic Con 2019. Dat heeft de organisatie vandaag bekendgemaakt. De meeste zullen hem kennen uit Teen Wolf.

Tyler Posey (Teen Wolf) aanwezig bij Dutch Comic Con 2019

Tyler is geboren in Santa Monica, Californië, en woont met zijn twee honden in de omgeving van Los Angeles. Hij is de zoon van Cyndi Garcia (1959-2014) en acteur/schrijver John Posey en heeft een oudere broer Derek en jongere broer Jesse. Hij is van Mexicaanse (moeder) en Britse eilanden (vader) afkomst.  

Tyler raakte al vroeg geïnteresseerd in de kunst van acteren en begon zijn carrière op het podium met zijn acteur/schrijversvader, toen hij zes jaar oud was. Naast Teen Wolf heeft Tyler ook een rol gespeeld in verschillende andere titels, waaronder de dramafilm Men of Honor (2000) en horror-komediefilm Scary Movie 5 (2013).

Naast acteren heeft Tyler een passie voor zingen/songwriting. Tyler is momenteel de zanger en gitarist van de band Disappearing Jamie, voorheen bekend als Lost in Kostko.

Omdat de zaterdagtickets uitverkocht zijn, stelt de organisatie een aantal combinatietickets (zaterdag entree + photobooth/meet&greet ticket) beschikbaar voor fans wie speciaal willen komen voor Tyler Posey. Photobooth- en meet & greet tickets zijn voor beide dag beschikbaar. Deze combinatietickets zijn vanaf nu verkrijgbaar in de ticketshop.

De acteur is niet de enige ster die bij de wintereditie van het evenement aanwezig is. Eerder werd de komst van o.a. Ian Ziering, Chandler Riggs (The Walking Dead),  Marie Avgeropoulos (The 100) en Evanna Lynch (Harry Potter) aangekondigd.