Uma Thurman ziet Kill Bill Vol. 3 voorlopig niet gebeuren

Komt er een Kill Bill Vol.3? Fans wachten al jaren op een vervolg op Quentin Tarantino‘s Kung Fu klassieker. Tarantino heeft de sequel al een lange tijd aan lopen kondigen, en een paar jaar geleden beweerde hij dat het nog een mogelijkheid was. Als je het nu echter aan Uma Thurman vraagt zit een derde Kill Bill er voorlopig niet in. Bij een interview met Deadline vertelde ze dat het project op dit moment niet op gang lijkt te komen.

“I don’t see it as immediately on the horizon. I hate to disappoint people. Everybody wishes it would be the case, but I think it’s not immediately on the horizon.”

Uma Thurman speelde The Bride in Kill Bill Vol. 1 en Vol. 2. Nadat een groep huurmoordenaars haar leven verwoesten op de dag van haar huwelijk zweert zij wraak en reist de wereld af om alle daders uit de weg te ruimen. Over het plot van de derde Kill Bill bestaan verschillende theorieën. Tarantino zei eerder dat The Bride een rust van minstens tien jaar zou krijgen zodat haar dochter B.B. volwassen kon worden. Een idee van Tarantino was om Uma Thurmans echte dochter Maya Hawke (Stranger Things) te casten als B.B. In Kill Bill Vol. 1 doodt The Bride onder andere de moordenaar Vernita Green (Vivica A. Fox), waar haar dochter Nikki getuigen van is. Een derde film zou mogelijk kunnen gaan om een volwassene Nikki die zelf wraak zoekt. Fox stelde zelf voor om Zendaya (Spider-Man: No Way Home) als Nikki te casten. Het lijkt er voorlopig op dat fans het maar met fan theorieën zullen moeten doen.

Uma Thurman in Kill Bill Vol 3

Nu Quentin Tarantino vermoedelijk met pensioen gaat na zijn tiende film, is er veel discussie en speculatie over wat zijn laatste film zal zijn, of een R-rating Star Trek of Kill Bill Vol 3.

Kill Bill: Volume 1 werd uitgebracht in 2003 en zag Thurman in de iconische rol van The Bride, een van haar meest herkenbare rollen. De film werd gevolgd door Volume 2 in 2004. Beide ontvingen positieve beoordelingen van critici.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter