Undercover seizoen 2 vanaf 6 september op Netflix

Ferry is terug! Netflix heeft aangekondigd dat Undercover seizoen 2 vanaf 6 september te zien zal zijn. Dit gebeurde middels onderstaande video. Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap en Tom Waes zijn vanaf 6 september te zien in het tweede seizoen van de misdaadserie Undercover op Netflix.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter, Bride Flight, Loft), Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter), Elise Schaap (Valentino, Ja, ik wil!, Familie Kruys) en Tom Waes (Nieuw Texas).

Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis zijn zoektocht voort naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is…

De Brabantse drugskoning Ferry Bouman zal weer te zien zijn in het tweede seizoen. Lammers:

Ferry is back, so watch out! Het tweede seizoen van Undercover  is nog spannender, met nieuwe karakters en verhaallijnen. Ik kan niet wachten voor de fans om het te zien.”

Dit tweede seizoen worden er een aantal nieuwe karakters geïntroduceerd, waaronder een kleine rol voor Rico Verhoeven.

Lina Brouneus, Directeur Co-Production & Acquisition bij Netflix:

“Het ongekende succes van Undercover smaakt naar meer. We zijn dan ook enorm trots dat we samen met De Mensen en VRT de Vlaams-Nederlandse coproductie terugbrengen voor een tweede seizoen. Netflix heeft trouwens meer goed nieuws voor de fans: er komt namelijk een derde seizoen!”

Undercover is een serie van productiehuis De Mensen voor Eén, in samenwerking met Netflix, Proximus, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Source Investments/DFW, Federation Entertainment, Les Gens, Gardner and Domm, Gallop, en de Tax Shelter maatregel van de federale overheid.

Undercover seizoen 2 is vanaf 6 september op Netflix.

Films en seriesFilms en series