Une Fille Facile vanaf 13 augustus op Netflix

Une Fille Facile (An Easy Girl) is vanaf 13 augustus te zien op Netflix. Dat heeft de streamer bekend gemaakt. De 16-jarige Naïma heeft deze zomer een beslissing te nemen over haar toekomst. Dan komt haar oudere nicht Sofia langs, die er een interessante levensstijl op nahoudt. De twee worden goede vriendinnen. Ondanks de waarschuwing van haar beste vriend Dodo brengt Naïma veel tijd door met Sofia en beleven ze momenten die hen beiden voorgoed zullen veranderen…

Une Fille Facile op Netflix

Naïma is net zestien geworden en heeft deze zomer een beslissing te nemen over haar toekomst. Dan komt haar oudere nicht Sofia, die er een interessante levensstijl op nahoudt, op visite. De twee worden goede vriendinnen. Ondanks de waarschuwing van haar beste vriend Dodo brengt Naïma veel tijd door met Sofia en beleven ze onvergetelijke momenten die hen beiden voorgoed zullen tekenen.

De film is geregisseerd door Rebecca Zlotowski op basis van een scenario door Rebecca Zlotowski en Teddy Lussi-Modeste.

Hoofdrollen zijn er voor Mina Farid, Zahia Dehar, Nuno Lopes en Benoît Magimel.

Het werd vertoond in de Director ‘Fortnight-sectie op het Filmfestival van Cannes in 2019, waar het de SACD Award voor beste Franstalige film won.

Une Fille Facile is vanaf 13 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter