Universal kondigt releasedatum aan Jurassic World 3

Universal Pictures heeft de releasedatum voor Jurassic World 3 al aangekondigd! Het vervolg zal op vrijdag 11 juni 2021 in de bioscoop verschijnen. Tot nu toe is de driequel de enige grote release die is uitgezet voor die datum, met als grootste concurrent een ongetitelde Pixar Animation-film die op 18 juni uitkomt.

Steven Spielberg en Colin Trevorrow keren terug als uitvoerend producenten voor Universal Pictures en Amblin Entertainment’s Jurassic World 3, het volgende hoofdstuk in een van de grootste franchises in de geschiedenis van de cinema. Producenten Frank Marshall en Pat Crowley werken opnieuw samen met Spielberg en Trevorrow in het leiden van de filmmakers voor deze film. Emily Carmichael (aanstaande Pacific Rim Uprising, The Black Hole) zal het scenario schrijven samen met Trevorrow. Ze zullen werken aan een verhaal van Derek Connolly en Trevorrow, die samen Jurassic World en de langverwachte Jurassic World: Fallen Kingdom schreven.

Jurassic World: Fallen Kingdom wordt geregisseerd door A Monster Calls-regisseur J.A. Bayona. De cast bestaat uit Chris PrattBryce Dallas Howard, Toby JonesJustice SmithDaniella PinedaTed LevineJames CromwellGeraldine ChaplinRafe Spall en Jeff GoldblumJurassic World: Fallen Kingdom zal vanaf 7 juni 2018 in de bioscopen te zien zijn.