UnWell vanaf 12 augustus te zien op Netflix

De docuserie UnWell is vanaf 12 augustus te zien op Netflix. Deze reeks gaat dieper in op de lucratieve wellnesssector, die gezondheid en genezing belooft. Maar maken de producten die beloften waar? Bekijk hieronder alvast de trailer.

UnWell op Netflix

(Un) Well is een zesdelige docuserie die controversiële wellness-rages onderzoekt. Elke aflevering duikt diep in trends en behandelingen die als een lopend vuurtje aanslaan, maar die zowel gepassioneerde ondersteuning als diep scepticisme inspireren. Onderwerpen zijn onder meer apitherapie, etherische oliën, moedermelk, extreem vasten, ayahuasca en tantrische seks. De serie onderzoekt alle kanten van het onderwerp – van wat pijn doet tot wat werkt.

De serie neemt een diepe duik in de wereldwijde industrie ter waarde van biljoenen dollars en vertelt de verhalen van mensen die verschillende ‘behandelingen’ hebben ondergaan, waaronder die van een vrouw die zegt dat ze gehersenspoeld was. Andere onderwerpen die in de serie aan de orde komen zijn vasten, dat door één man wordt beschreven als “zo krachtig als veel drugs” en als “het meest populaire dieet op dit moment”.

UnWell is vanaf 12 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter