Once Upon a Time personages vs animatie-versies

Once Upon a Time is een van de populairste series van ABC. Niet alleen omdat het op een mooie manier de verhalen van bekende sprookjesfiguren samenweeft, maar ook omdat de kijker hun favoriete personages tot leven zien komen. Hieronder zie je een aantal vergelijkingen tussen de personages uit Once Upon a Time en diezelfde personage in de animatiefilms.

Once Upon a Time personages vs animatie-versies ariel1 aurora belle charming cinderella cricket cruella elsa1 eric evil-queen hook kristoff madhatter maleficent merida mulan peterpan rapunzel robinhood rumple snowwhite ursula

De reeks is bedacht door schrijvers en producenten Edward Kitsis en Adam Horowitz en gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij is namelijk de uitverkorene om de vloek te verbreken.

Hoofdrollen in de serie zijn er voor Jennifer Morrison, Ginnifer GoodwinJosh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle, Colin O’Donoghue, Emilie de Ravin en Jared S. Gilmore.