Once Upon a Time stopt na seizoen 7

Het is het einde van een sprookjes-tijdperk. De beroemde ABC-serie Once Upon a Time is klaar om te stoppen na het huidige seizoen. De mede-bedenker van de serie, Adam Horowitz, heeft dit op zijn Twitter-account aangekondigd.

Horowitz co-creëerde de serie met Edward Kitsis die startte in 2011 en zeven seizoenen op het netwerk te zien is geweest. Het uitgangspunt van de serie, fantasiepersonages uit de kindertijd, wist miljoenen kijkers te boeien met het eerste seizoen. De serie bleef gedurende de hele run relatief hoog scoren, maar in de daaropvolgende jaren begonnen de kijkcijfers langzaam te dalen.

Het huidige seizoen zag een zachte reboot, aangezien een geheel nieuwe cast werd geïntroduceerd nadat een groot deel van de originele cast de serie verliet, inclusief hoofdrolspelers Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Josh Dallas. Lana Parrilla, Robert Carlyle en Colin O’Donoghue zijn gebleven voor het seizoen. Dit seizoen volgt een volwassen Henry Mills (Andrew J. West) en speelt zich meerdere jaren af ​​na de gebeurtenissen van het vorige seizoen.

Het laatste seizoen van Once Upon a Time keert op 2 maart 2018 terug op ABC.