V House: Inside the Mansion vanaf 18 mei op Videoland

Acht TikTok creators krijgen in V House: Inside the Mansion de kans om samen een Nederlands TikTok groepsaccount te starten en deze zo succesvol mogelijk te maken. Hoewel ze op hun solo accounts ruim 4,5 miljoen volgers hebben, moeten ze voor het V House account helemaal opnieuw beginnen. Lukt het ze om hun creativiteit te combineren en de sweet spot te vinden in de constant veranderende wereld van social media? Bekijk hieronder de trailer. V House: Inside the Mansion is vanaf 18 mei wekelijks te zien.

V House: Inside the Mansion

De V House creators verblijven in een luxe mansion in Nederland. Deze beschikt over eindeloze mogelijkheden en middelen, waarmee de creators alles uit de kast kunnen halen om hun publiek te raken en naar het @vhouse account te bewegen. Door middel van opdrachten en (geheime) challenges worden de creators extra uitgedaagd. Regelmatig komt er een bekende gast langs die een nieuwe challenge aankondigt. Zo worden er work-out TikToks gemaakt met Gaby Blaaser en leren de creators beginnende TikTokker Gerard Joling alle kneepjes van het vak. Stefano Keizers en Soy Kroon geven de creators een coaching sessie. De wereld achter de video’s is namelijk een wereld vol passie en fun, maar ook vol onzekerheid, teleurstelling en conflict. Wie zijn de creators echt, wie zijn ze buiten hun content om en hoe gaan ze om met de druk van een groepsaccount én hun eigen account?

V House: Inside the Mansion laat de verhalen achter de content zien, waarin de jonge creators niet alleen de verantwoordelijkheid krijgen over hun groepsaccount, maar voor het eerst ook over zichzelf én hun nieuwe, luxueuze huishouden.

De acht TikTok creators zijn:

  • Dario de Vries, @dario.de.vries, 363K volgers
  • Demi van Dijk, @demivandijkk, 139K volgers
  • Jesse van den Reek, @jesseziorr, 486K volgers
  • Jesse van Wieren, @jessevanwieren, 461K volgers
  • Sara Dol, @officialsaarx, 2,6M volgers
  • Sara Ras, @saarbabyy, 150K volgers
  • Xavier Molijn, @xavierrofzo, 216K volgers 
  • Yazmina Agzoul, @yazz.minaa, 145K volgers 

Het @vhouse TikTok account is in acht weken tijd uitgegroeid tot een populair account met ruim 150K volgers en 2,3 miljoen likes. Elke dag wordt er om 16.00 uur een nieuwe video geplaatst.

V House: Inside the Mansion wordt geproduceerd door NewBe is vanaf dinsdag 18 mei wekelijks te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter