Vacation Friends 2 in ontwikkeling bij 20th Century Studios

De comedy-film Vacation Friends van 20th Century Studios was afgelopen weekend naar verluidt het beste openingsweekend voor een originele film tot nu toe voor Hulu. Dit meldt Deadline. Na het streamingdebuut werd Vacation Friends 2 aangekondigd, genaamd Honeymoon Friends.

Clay Tarver keert terug om de film te schrijven en te regisseren. De hoofdcast, bestaande uit John Cena (The Suicide Squad), Lil Rel Howery (Get Out), Yvonne Orji (Insecure) en Meredith Hagner (Palm Springs), keert ook terug voor het vervolg, samen met producer Todd Garner.

 

Vacation Friends 2

In deze rauwe en ordinaire komedie worden Marcus en Emily bevriend met wilde, naar spanning zoekende feestgangers Ron en Kyla in een resort in Mexico. In het moment laat het meestal nuchtere paar alles los om te genieten van een week van ongeremd plezier en losbandigheid met hun nieuwe ‘vakantievrienden’. Maanden later zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen, chaos creëren en bewijzen dat wat er op vakantie gebeurt, niet per se op vakantie hoeft te blijven.

De hoofdrollen worden gespeeld door John Cena, Lil Rel Howery, Yvonne OrjiMeredith Hagner, Lynn Whitfield, Robert Wisdom en Tawny Newsome.

De film geregisseerd door Clay Tarver, die samen met Tom Mullen, Tim Mullen, Jonathan Goldstein en John Francis Daley het scenario schreef. Het is geproduceerd door Todd Garner (Tag) en Timothy M. Bourne (Love, Simon), met Steve Pink en Sean Robins als uitvoerende producenten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter