Van God Los vanaf 5 mei bij Ziggo Movies & Series

Alle vier de seizoenen van de Nederlandse misdaadserie Van God Los verschijnen in mei bij Ziggo Movies & Series. Van God Los duikt in de criminele wereld van jonge mensen en kijkt naar het verhaal van de dader en het slachtoffer. Waarom begaat iemand een misdrijf en waarom wordt iemand slachtoffer van zoiets gruwelijks?

Van God Los op Ziggo

De BNNVARA-dramaserie Van God Los brengt gewelddadige misdrijven gevaarlijk dichtbij. Hoe raakte het slachtoffer verzeild op de onheilsplek? Waarom kruisten de paden van de betrokkenen? En hoe komt iemand tot zo’n verschrikkelijke daad?

Van God Los confronteert de kijker met verhalen die zijn geïnspireerd op waargebeurde misdrijven. Vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De afleveringen zijn geen feitelijke reconstructies die zoeken naar de koude feiten, maar gedramatiseerde verhalen die het misdrijf een gezicht geven. Iedere aflevering van Van God Los is een op zichzelf staand verhaal met een andere cast en van andere makers.

Van God Los is een Nederlandse drama- en misdaadserie, die sinds 22 mei 2011 wordt uitgezonden door BNN, in samenwerking met Pupkin Film. De op de film van Pieter Kuijpers gebaseerde anthologiereeks haalde inspiratie uit echte misdrijven. Door de jaren heen verleenden verschillende regisseurs (onder meer Tim Oliehoek, Paula van der Oest en Eddy Terstall) en acteurs hun medewerking aan de serie.

Van God Los verschijnt 5 mei op Ziggo Movies & Series XL.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter