Van Helsing seizoen 5 vanaf 16 juli op Netflix

Van Helsing seizoen 5 zal vanaf 16 juli te zien zijn op Netflix. Dit is meteen het laatste seizoen van de reeks. Bekijk hieronder alvast een trailer. De slotreeks bestaat wederom uit dertien afleveringen.

Van Helsing seizoen 5 op Netflix

In het laatste seizoen van Van Helsing zullen Vanessa (Kelly Overton), Violet (Keeya King) en Jack (Nicole Muñoz) alles op het spel zetten om eindelijk eens en voor altijd een einde te maken aan de Dark One. De Van Helsings moeten manieren vinden om te ontsnappen en de verschillende obstakels op hun pad te ontwijken om te voorkomen dat ze hun missie uitvoeren, wat leidt tot een epische laatste confrontatie tussen de Van Helsings en de Dark One. Wie zal de strijd tussen licht en donker winnen?

Na een catastrofale vulkaanuitbarsting, stijgen de laatst overgebleven ondergrondse vampieren op door een donkere, met as gevulde lucht om Amerika over te nemen. Vanessa Van Helsing (Kelly Overton), een afstammeling van de legendarische lijn van vampierjagers, ontwaakt uit een coma van drie jaar om te ontdekken dat ze niet alleen immuun is voor de bloeddorstige roofdieren – maar ook de mogelijkheid heeft om ze weer mens te maken. Kan Vanessa de mensheid redden?

Van Helsing is een hervertelling van het tijdloze merk Dracula met hoofdrollen voor Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, David Cubitt, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro, Aleks Paunovic, Laura Mennell, Tim Guinee en Paul Johansson.

Van Helsing wordt geproduceerd door Nomadic Pictures, dat ook als studio dient. Uitvoerende producenten zijn Chad Oakes en Mike Frislev van Nomadic Pictures, showrunner/schrijver Neil LaBute, Simon Barry (Continuum), Evan Tyler (Industry Works), Dave Brown en Zadoc Angell (Echo Lake Entertainment), evenals Daniel March (Dynamic Television).

Van Helsing seizoen 5 is vanaf 16 juli te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter