Verschijnt de James Bond-film No Time to Die pas in 2021?

Begin maart verschoven de James Bond-producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson de release van No Time to Die van 2 april tot 25 november in verband met het coronavirus. De Daily Mail denkt dat de film pas in de loop van 2021 uitkomt.

Volgens de Daily Mail is het grote debat op dit moment om ofwel vast te houden aan de datum van november of te kijken naar 2021 (waar potentiële data steeds schaarser worden). Net als bij andere franchise films zoals Black Widow en Wonder Woman 1984, zal No Time to Die niet direct naar streaming gaan. Zoals een bron vertelde:

“If it has to wait till next year then so be it. There are hundreds of millions of dollars involved here. Release it when audiences feel safe to return. But it’s a nerve-racking call.”

Uiteraard hangt het antwoord af van het moment waarop de bioscopen hun deuren weer openen. De bron meldt dat ook de gevoelens van het publiek een rol spelen bij het prikken van een nieuwe releasedatum. Want wanneer voelen we ons weer op ons gemak in de bioscoop.

Het uitstel van de film naar november was al duur en kostte naar het schijnt tussen de $30 en $50 miljoen. Dat kan als men voor 2021 kiest alleen maar oplopen.

In de 25e James Bond-film No Time To Die  heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Terugkerende castleden zijn Daniel Craig als James Bond, Lea Seydoux als Madeleine Swann, Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q, Naomie Harris als Moneypenny, Rory Kinnear als Tanner, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Christoph Waltz als Blofeld. Nieuwe castleden zijn Rami MalekDavid DencikAna De ArmasBilly MagnussenDali Benssalah en Lashana Lynch.

No Time To Die wordt geregisseerd door Cary Joji Fukunaga. Het scenario voor de 25ste film in de franchise is geschreven door Bond-veteranen Neal Purvis en Robert Wade & Scott Z. Burns, Cary Joji Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge.

Kan jij niet wachten op de volgende 007-film?