Vervangend regisseur lijstje voor Bond 25 onthuld

Met het ongelukkige vertrek van regisseur Danny Boyle zijn MGM en EON Productions op zoek naar de volgende regisseur om Bond 25 te regisseren. Deadline meldt dat een korte lijst van vervangende regisseurs al is samengesteld en dat als er in de komende 2 maanden een vervanging gevonden kan worden, de film alsnog de eerder aangekondigde releasedatum van 8 november 2019 zal halen.

De lijst met regisseurs waarvan wordt gezegd dat ze op de lijst van MGM staan, bevat een aantal zeer interessante namen, waaronder Yann Demange, regisseur van ’71 en White Boy Rick; Hell or High Water en Outlaw King regisseur David Mackenzie en tot slot Edgar Wright, die niet alleen al eerder heeft gezegd dat hij graag een Bond-film regisseert, maar een fan favoriete regisseur is. Deadline merkt op dat de studio Jean-Marc Vallee van Dallas Buyers Club, Big Little Lies en Sharp Objects benaderde, maar dat hij vanwege zijn planning niet de klus kon aannemen.

Of Bond 25 zijn releasedatum behoudt zal tevens afhangen van of de volgende regisseur het nieuwe script dat John Hodge schreef wil bewaren of dat er gekozen wordt voor het eerdere scenario door Neal Purvis en Robert Wade.