Disney toont verwijderde post-credits scene Encanto

Encanto was bijna geëindigd met een humoristische post-credits scene. Het is zo gebruikelijk geworden dat Marvel films met een post-credits scene eindigen dat het publiek ze inmiddels verwacht bij elke superhedenfilm. Hetzelfde kun je niet zeggen voor Disney animatiefilms. Hoewel Disney de post-credits scene uit de bioscoop cut van Encanto heeft geknipt hebben ze nu besloten het alsnog vrij te geven. Coregisseur  Jared Bush toont de korte scene op zijn Twitter account. Bekijk het hier.

In de korte scene zien we hoe Casita, het magische huis van de Madrigal familie, zich verweert tegen de capybara Chispi. Vlak voordat het dier tegen het huis kan plassen wordt hij zelf nat gemaakt met de dakgoot. Het is een simpele en schattige scene die de film ongetwijfeld van wat meer humor had kunnen voorzien. Maar volgens Jared Bush was de scene verwijderd omdat het anders te kosten was gegaan van het emotionele einde van de film, waarin Mirabel de hele familie weer bij elkaar brengt. De Disney animator Darrin Butters is verantwoordelijk voor deze korte scene.

Post-credits scene Encanto

Encanto vertelt het verhaal van een buitengewone familie, de Madrigals, die verborgen wonen in de bergen van Colombia, in een magisch huis, in een levendige stad, op een wonderbaarlijke, charmante plek genaamd Encanto. De magie van de Encanto heeft elk kind in het gezin gezegend met een uniek geschenk van superkracht tot de kracht om te genezen – elk kind behalve één, Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rond de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigals, misschien wel de laatste hoop van haar familie is.

De stemmencast bestaat uit namen als Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz en Carolina Gaitan.

De film bevat geheel nieuwe nummers van Emmy-, Grammy- en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Viana, In the Heights).

Encanto is geregisseerd door Byron HowardJared Bush en Charise Castro Smith. Het scenario werd geschreven door Bush en Castro Smith.

Encanto is sinds 24 december 2021 te zien op Disney Plus Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter