Videoclip Wonder van Stefania voor Wonder Park

Zangeres Stefania heeft op 15 maart een nieuwe single en videoclip uitgebracht, getiteld ‘Wonder’. Het nummer is speciaal gemaakt voor de nieuwe animatiefilm Wonder Park. Bovendien heeft Stefania voor het eerst een stem ingesproken, en direct een belangrijke stemrol, namelijk die van hoofdpersonage June. Stefania is een Nederlands-Grieks zangeres, die hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. In 2019 zal ze als actrice in verschillende bioscoopfilms te zien zijn. Bekijk de nieuwe videoclip hieronder.

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June tot leven komt. De film wordt geregisseerd door David Feiss, wat meteen zijn regiedebuut is. Het scenario is geschreven door Josh Appelbaum en André Nemec.

De jonge zangeres en actrice Stefania heeft met haar eerste dubbingrol direct een belangrijke stem ingesproken, namelijk die van hoofdpersonage June. De zanger en presentator Tim Douwsma heeft de stem ingesproken van de aap Peanut. Daarnaast zijn er stemrollen voor Murth MosselRoué Verveer, Jannemien Cnossen, Jan KooijmanMatheu HinzenPeggy Vrijens en Frans Limburg.

De Engelse stemmencast bestaat uit Jennifer Garner, Matthew Broderick, John Oliver, Mila Kunis, Kenan Thompson, Ken Jeong, Norbert Leo Butz, Brianna Denski en Ken Hudson Campbell.

Wonder Park draait vanaf 12 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.