Videoland | Alles wat je moet weten

Videoland is een streamingdienst van RTL Nederland, waarmee voor een vast bedrag per maand, onbeperkt naar films en series gekeken kan worden. In dit artikel lees je alles omtrent de streamingdienst.

Wat is Videoland?

Videoland is een streamingdienst voor series en films uit binnen- en buitenland met het grootste en meest gevarieerde aanbod van Nederland. In het aanbod vind je onder andere een groot aantal exclusieve titels van Nederlandse bodem. Met Videoland kijk je voor een vast bedrag per maand onbeperkt series en films.

Videoland aanbod

Videoland heeft met duizenden films en series uit binnen- en buitenland een groot en gevarieerd online aanbod. Daarnaast biedt Videoland ook Live en Replay TV aan. Het aanbod is onder te verdelen in uiteenlopende genres, waaronder een groot aantal films en series voor kinderen. Het aanbod wordt maandelijks aangevuld met onlangs uitgebrachte films, slechts enkele maanden nadat ze in de bioscoop zijn verschenen. Daarnaast produceert de streamer ook zelf series of documentaires, die vaak Videoland orginals genoemd worden. Een aantal daarvan zijn erg populair geworden. Denk bijvoorbeeld aan titels als Meisje van Plezier en Mocro Maffia.

Videoland kosten

Videoland heeft tegenwoordig drie abonnementen: Basis, Plus en Premium. Alle abonnees krijgen hetzelfde aanbod aan series, films en programma’s. Het verschil zit hem in de aanwezigheid van advertenties, het aantal schermen waarop Videoland tegelijkertijd te bekijken is en toegang tot de Download To Go-functie.

Mensen die interesse hebben in Videoland kunnen kiezen een abonnement voor €4,99, €7,99 of €9,99 per maand. Wanneer je je voor het eerst aanmeldt dan vragen ze om een betaling van €0,01 te doen via iDeal. Dit is om je bankrekeningnummer te verifiëren.

Videoland

Basis-abonnement

 • Series, films en documentaires zijn met reclame te bekijken
 • Je kunt op één apparaat tegelijk kijken
 • Je kunt geen series downloaden en offline bekijken
 • Momenteel is alleen de website hiervoor te gebruiken en de app op mobiele apparaten
 • Maandelijks betaal je een bedrag van €4,99

Plus-abonnement

 • Series, films en documentaires zijn reclamevrij te bekijken
 • Je kunt op twee apparaten tegelijkertijd kijken
 • Je kunt gebruik maken van Download to Go om series offline te kijken
 • Maandelijks betaal je een bedrag van €7,99

Premium-abonnement

 • Series, films en documentaires zijn reclamevrij te bekijken
 • Je kunt op vier apparaten tegelijkertijd kijken
 • Je kunt gebruik maken van Download to Go om series offline te kijken
 • Maandelijks betaal je een bedrag van €9,99

 

Videoland proefperiode

Als je Videoland eerst even wilt uitproberen is er een manier om te kijken of deze streamingdienst wat voor jou is. Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot Videoland. Als je tevreden bent hoef je niets te doen, want je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Je kan eenvoudig op elk moment online opzeggen. Als je binnen de proefperiode van 14 dagen opzegt, kun je blijven kijken tot de proefperiode is afgelopen en wordt er niets in rekening gebracht. Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd na je proefperiode. Je ontvangt wel een mail dat je proefabonnement is afgelopen.

Videoland opzeggen

Wil je Videoland opzeggen? Dat gaat erg makkelijk en kan online via de website. Je abonnement stopzetten kan op ieder moment.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter