Videoland film Vaders & Zonen aangekondigd

Productiebedrijf Millstreet Films heeft onlangs de Videoland film Vaders & Zonen aangekondigd. Dat melden verschillende bronnen, waaronder broadcastmagazine.nl

Het verhaal achter Vaders & Zonen draait om twee broers, welke leven van het pensioen van hun vader. Deze is echter al een tijdje dood, vandaar dat ze een ”vervanging” voor hem gevonden hebben, zodat het pensioen nog steeds uitgekeerd wordt.

Volgens de makers is het een film rondom – heel toepasselijk – de relaties tussen vaders en zonen. Ook zal het idee van ‘op eigen benen leren staan’ in het project terugkomen. De kans is groot dat beide thema’s voor veel kijkers herkenbaar zullen zijn.

Videoland film Vaders & Zonen

Vaders & Zonen is een Videoland film welke speciaal voor deze streamingdienst gemaakt lijkt te zijn. Hoofdrollen in de film zijn voor Fedja van Huêt (Soof, Loft) en Guido Pollemans (Papadag, New Kids). Ook is er een rol voor Kees Hulst en Sanne Samina Hanssen. De productie van de film ligt bij Suzan de Swaan en Rachel van Bommel. Jörgen Scholtens is verantwoordelijk voor de regie.

Volgens van Huêt was zijn personage Loet ”leuk om te spelen” en ”anders dan kijkers hem in andere recente projecten hebben gezien”.

Vaders & Zonen zal vanaf 5 augustus bij Videoland te zien zijn.

In oktober zal ook de Nederlandse thriller Polder verschijnen, waarin ook enkele actuele thema’s naar voren zullen komen. Meer rondom deze film is hier te lezen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter