Vin Diesel en Chris Pratt in Thor: Love and Thunder

Terwijl de pre-productie van Thor: Love and Thunder in Australië doorgaat, zal Guardians of the Galaxy-acteur Vin Diesel naar verluidt zijn rol als Groot opnieuw spelen in de langverwachte film van Marvel Studios. Daarnaast is ook gemeld dat Chris Pratt zich zal voegen naast Chris Hemsworth in Thor 4. Hun officiële casting zou eigenlijk niet als een schok moeten komen, nadat Diesel eerder dit jaar zei: “Thor will incorporate some of the Guardians of the Galaxy.”

Thor Love and Thunder

Thor: Love and Thunder wordt geregisseerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit) op basis van een script dat mede is geschreven door hem en Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great) en is het vervolg op het enorm succesvolle Thor: Ragnarok uit 2017. Oscarwinnares Natalie Portman keert terug als Jane en zal nu de machtige Mjolnir hanteren. Chris Hemsworth en Tessa Thompson zullen ook terugkeren als respectievelijk Thor en Valkyrie. Academy Award-winnaar Christian Bale (The Dark Knight-trilogie) zal de belangrijkste antagonist in de film spelen. De vrouwelijke Thor-verhaallijn is gebaseerd op Jason Aarons run op “The Mighty Thor”, waarin een door kanker geteisterde Jane Foster de mantel en krachten van Thor overneemt.

De film heeft een releasedatum van 25 maart 2022.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter