Vince Vaughn vs. Kathryn Newton in nieuwe Freaky trailer

Universal Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Freaky. Bekijk de Freaky trailer hieronder. Classic body swap. Killer twist. In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn).

Freaky trailer

Freaky trailer

Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming.

Met hulp van haar vrienden – Nyla (Celeste O’Connor), Joshua (Misha Osherovich) en haar crush Booker (Uriah Shelton) – racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekking is voor een bloederige moordpartij.

In de film spelen ook Alan Ruck, Katie Finneran en Dana Drori.

De film Freaky is geschreven door Christopher Landon en Michael Kennedy (Fox’s Bordertown). De film is geproduceerd door Blumhouse Productions in samenwerking met Divide / Conquer. De uitvoerend producenten zijn Couper Samuelson en Jeanette Volturno.

Freaky draait vanaf 26 november in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter