Vlaamse serie De Kraak vanaf 8 april op Veronica

De serie De Kraak (The Bank Hacker) verschijnt vanaf 8 april op televisie bij Veronica, maar is ook wekelijks te volgen bij Amazon Prime Video. Na twee jaar in de gevangenis moet professioneel oplichter Alidor Van Praet een manier vinden om zijn in beslag genomen illegale fortuin terug te verdienen. Wanneer hij de 20-jarige Jeremy Peeters zijn weg ziet hacken door een computerwedstrijd, beseft hij dat de tiener de sleutel is tot zijn succes. Bekijk hieronder een trailer.

serie De Kraak

Het verhaal van De Kraak draait rond de 20-jarige Jeremy Peeters, een verlegen maar geniale computer nerd. Hij leeft in perfecte anonimiteit en is nog nooit met het gerecht in aanraking gekomen. Maar wanneer hij als IT-student een hackerswedstrijd wint, vraagt een oplichtersbende hem om een internationale bank digitaal te kraken. Met zijn hulp willen ze de grootste bankroof aller tijden plegen en een buit maken van 350 miljoen euro. Hun doelwit is een grote bank in Frankfurt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tijmen Govaerts, Gene Bervoets, Koen De Graeve, Joren Seldeslachts, An Miller, Hilde De Baerdemaeker, Ella-June Henrard, Chris Thijs, Manuel Broekman en Dirk van Dijck.

De Kraak is een Belgische dramaserie van de zender VTM. De serie ging in première op 23 mei 2021 op ZDFneo. De reeks is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en geproduceerd door productiehuis De Mensen, bekend van series als Undercover en Lost Luggage.

De Kraak is vanaf 8 april 2022 wekelijks om 20:30 uur te zien bij Veronica.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter