Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO

Je ziet de epische dramaserie Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober 2020 om 21.30 op NPO 1. Bekijk hieronder alvast de trailer! De nieuwe serie Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van onze commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker (Fedja van Huêt) en oprichter van de KLM Albert Plesman (Daan Schuurmans) waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

Vliegende Hollanders op NPO

Anthony Fokker en Albert Plesman, twee luchtvaartpioniers die aan de wieg staan van de burgerluchtvaart begin 20e eeuw. Twee mannen met dezelfde bevlogenheid en passie voor het vliegen, maar die niet méér van elkaar kunnen verschillen. Toch kunnen ze niet om elkaar heen. Plesman heeft vliegtuigen nodig om de noodlijdende KLM te redden en Fokker heeft een grote klant nodig om zijn vliegtuigen aan te verkopen. Ondanks hun strijd, weten ze samen erin te slagen om Nederland tijdens het interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

De hoofdrollen worden gespeeld door Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, Bram Suijker, Anniek Pheifer, Leny Breederveld, Victor Löw, Xander van Vledder, Rosa van Leeuwen en Steef de Bot.

Vliegende Hollanders is geschreven door schrijverscollectief Winchester McFly onder leiding van Thomas van der Ree. De regie is in handen van Joram Lürsen. De serie is geproduceerd door Topkapi Films in samenwerking met AVROTROS.

De achtdelige serie Vliegende Hollanders is vanaf 18 oktober 2020 te zien bij AVROTROS op NPO 1.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter