Volgens Ben Affleck is The Batman niet zeker

Volgens Ben Affleck is The Batman niet zekerDe afgelopen weken is veel onduidelijkheid geweest over The Batman. Warner Bros. wil dolgraag dat de film maken met Ben Affleck als de titelheld, maar ook als regisseur. Hij stelt echter de film pas te willen maken als het script goed genoeg is. Affleck zegt wel dat het originele idee was dat hij de film zou regisseren, maar dat het nog niet zo concreet is als dat het voorheen werd gebracht. In een interview met de Britse krant The Guardian laat Affleck het volgende weten:

“That’s the idea. But it’s not a set thing and there’s no script. If it doesn’t come together in a way I think is really great I’m not going to do it.”

Tot nu toe is er dus nog veel onduidelijkheid over The Batman, maar zouden de opnames voor de film wel al in de lente van 2017 starten. We weten dat Affleck al enige tijd samen met DC-chef Geoff Johns werkt aan het scenario. Daarnaast weten we dat in The Batman personages als Deathstroke (Joe Manganiello), Commissioner Gordon (J.K. Simmons) en Alfred Pennyworth (Jeremy Irons) te zien zullen zijn.