Volgens producent is Venom 3 al in ontwikkeling

Sony-producent Amy Pascal biedt een statusupdate over Venom 3, waaruit blijkt dat de film zich momenteel in de ontwikkelingsfase bevindt.

Met een post credit scene die de weg vrijmaakt voor een cross-over tussen de Venom-films en het Marvel Cinematic Universe, lijkt het geen twijfel dat Venom: Let There Be Carnage een vervolg krijgt. Venom: Let There Be Carnage verscheen eerder dit jaar in de bioscoop en heeft wereldwijd al meer dan $ 400 miljoen opgebracht.

Sony-producer Amy Pascal heeft onlangs een update over Venom 3 gegeven. Naast Venom (2018) is Pascal verantwoordelijk voor het produceren van blockbuster-hits als Spider-Man: Into the Spider Verse (2018), Spider-Man: Far From Home (2019) en het aankomende Spider-Man: No Way Home (2021).

In een gesprek met Collider sprak  Pascal over de aanstaande release van Spider-Man: No Way Home. Hoewel ze behoorlijk op haar hoede was met haar antwoord, bevestigde Pascal dat Venom 3 zich momenteel in de “planningsfase” bevindt. Het volledige citaat van Pascal:

“We are in the planning stages right now but what we are focused on is getting everybody to come and see No Way Home.”

Na de post-credits scene van Venom: Let There Be Carnage‘s, is het alleen maar logisch dat Marvel en Sony door willen gaan met een Venom 3. Hoewel het onzeker is hoe betrokken Eddie Brock/Venom zal zijn in Spider-Man: No Way Home, is het duidelijk dat het MCU van plan is om Venom te integreren in het grotere universum.

Venom 3

Tom Hardy speelt wederom de rol van Eddie Brock in de film. Michelle Williams neemt de rol van Anne Weying weer op zich. Tevens is er een rol voor Woody Harrelson als Cletus Kasady, ook wel bekend als Carnage. Hij werd eerder al geïntroduceerd in de filmfranchise tijdens een mid-credits scène van van de originele film. Dit personage werd toen neergezet als de aartsvijand van Venom. Oscar-genomineerde Naomie Harris is gecast als schurk Shriek, de handlanger van Carnage en tevens zijn liefje.

De regie van Venom 2 ligt bij Andy Serkis. De film is gebaseerd op de Marvel Comics en geproduceerd door Avi Arad, Amy Pascal, Matt Tolmach, Hutch Parker, Kelly Marcel en Tom Hardy. Uitvoerend producenten zijn Barry Waldman, Jonathan Cavendish en Ruben Fleischer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter