Volgens producent Jerry Bruckheimer wordt er gewerkt aan Bad Boys 4

Goed nieuws voor Bad Boys fans. Producent Jerry Bruckheimer heeft bevestigt dat er op dit moment hard wordt gewerkt aan het script voor Bad Boys 4.

Will Smith en Martin Lawrence hebben eerder dit jaar hun rollen opnieuw gespeeld in het vervolg Bad Boys for Life. De film was een succes en bracht wereldwijd zo’n 419 miljoen dollar in het laatje. Blijkbaar was dat succes groot genoeg, want Bruckheimer heeft nu bevestigd dat er gewerkt wordt aan Bad Boys 4. In een interview met Collider zei Bruckheimer het volgende over een vervolg:

“We had a great experience on the first one, both through the development process with Tom Rothman [chair of Sony] and his team, and then through the editing process and filming process… We put together, along with their help, a movie that’s very satisfying for the audience, and we’d like to do it again, and I think they’d like us to do it again. We’re currently working on a draft for the fourth one.”

Wie het script zal schrijven is nog niet bekend. Eerder gingen al geruchten de ronde dat er beroep wordt gedaan op Chris Bremner, de man achter het script van Bad Boys for Life. Daarnaast is ook de releasedatum nog niet bekend. De vermoedens zijn dat Bad Boys 4 pas in 2022 in de zalen zal verschijnen.

Bad Boys for Life richt zich op de Miami PD en de poging van het elite AMMO-team om Armando Armas (Jacob Scipio), hoofd van een drugskartel, te vernietigen. Armando is een koelbloedige moordenaar met een wrede, treiterende aard. Hij is toegewijd aan het werk van het kartel en wordt door zijn moeder gestuurd om Mike Lowery te vermoorden.

Naast Will Smithen Martin Lawrence waren er rollen voor Joe Pantoliano, Vanessa HudgensAlexander LudwigJacob Scipio en Charles Melton.