Volgens Quentin Tarantino is Kill Bill Vol. 3 mogelijk

Nu Quentin Tarantino vermoedelijk met pensioen gaat na zijn tiende film, is er veel discussie en speculatie over wat zijn laatste film zal zijn, of een R-rating Star Trek of Kill Bill Vol. 3. Nu sprak de schrijver/regisseur over de revival van zijn veelgeprezen martial arts filmserie met Uma Thurman (via JoBlo). In een interview op Andy Cohen Live onthulde Tarantino dat hij onlangs een diner had met Thurman en dat hij na jaren nadenken over het project en de verzoeken van fans een idee had voor het project. Tarantino zei:

That was the whole thing, conquering that concept. What’s exactly happened to the Bride, right, and what do I want to do? I wouldn’t want to just come up with some cockamamie adventure. She doesn’t deserve that. Now I actually have an idea that could be interesting.

Helaas voor fans die hopen dat dit zijn volgende film zou kunnen zijn, aangezien Tarantino duidelijk heeft gemaakt dat hij hoogstwaarschijnlijk minstens drie jaar niet aan de derde film zou werken, omdat hij een toneelstuk en een tv-programma heeft geschreven en probeert erachter te komen wat hij wil doen als zijn volgende project na Once Upon a Time in Hollywood.

Kill Bill: Volume 1 werd uitgebracht in 2003 en zag Thurman in de iconische rol van The Bride, een van haar meest herkenbare rollen. De film werd gevolgd door Volume 2 in 2004. Beide ontvingen positieve beoordelingen van critici.