Volgens Sylvester Stallone komt Demolition Man 2 eraan

Hoewel het als een klassieker wordt beschouwd, was de sci-fi actiefilm Demolition Man met Sylvester Stallone nooit een film waarbij fans schreeuwden om een ​​vervolg. Toch lijkt het er nu op dat Warner Bros. werkt aan Demolition Man 2. In een Instagram Live Q&A met fans reageerde Stallone op de vraag over het al dan niet verschijnen van een vervolg, waarop hij antwoordde dat het in de maak is en dat het ‘er fantastisch uitziet’. De volledige Q&A is hieronder te zien,

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Answering the audience

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op

In het origineel spelen Sylvester Stallone en Wesley Snipes de hoofdrol. De film speelt zich af in een duizelingwekkende cybertoekomst. Het is 2032 wanneer de aartscrimineel Simon Phoenix na 35 jaar ontwaakt uit zijn diepvriesslaap in de CryoGevangenis. Los Angeles — sereen en geweldloos — ligt aan zijn voeten. Zelf niet in staat om het hoofd te bieden aan de brutale werkwijze van deze ouderwetse geweldenaar uit de jaren negentig, zien de autoriteiten zich genoodzaakt om kwaad met kwaad te bestrijden door een ouderwets brutale ordehandhaver te ontdooien: John Spartan. Het is trouwens diens laatste ontmoeting met Phoenix die hem dit gedwongen, maar onterechte vriesverblijf heeft opgeleverd. Sandra Bullock en Benjamin Bratt moeten Spartan bijstaan in het handhaven van de orde.

De film was een kaskraker, die wereldwijd bijna $160 miljoen opbracht op een budget van tussen de $45-77 miljoen, en was ook een bescheiden kritisch succes, dat gemengde tot positieve recensies opleverde.