Volledige cast van Expendables 4 omvat Megan Fox, Tony Jaa, Stallone en Statham

De cast voor The Expendables 4 is eindelijk bekend. The Hollywood Reporter meldt dat Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren en Randy Couture, die verschenen in de eerste drie films, terugkeren voor het vierde deel. Nieuw in de franchise zijn Tony Jaa, Megan Fox en Curtis “50 Cent” Jackson. Deze nieuwste Expendables-film wordt geregisseerd door Scott Waugh, die in 2012 Act of Valor regisseerde en Need for Speed ​​in 2014. De productie van de volgende Expendables staat gepland voor oktober.

Spenser Cohen schreef het script met herzieningen door Max Adams en John Joseph Connolly. Details zijn nog onbekend, maar de film zal wederom gaan over een groep ervaren huursoldaten. En terwijl de eerste films Stallone als middelpunt hadden, zeggen bronnen dat Fox is de vrouwelijke hoofdrol is.

The Expendables 4 cast

Stallone heeft het al enige tijd over The Expendables 4, waardoor deze recente aankondiging een welkome is. Het is de eerste film in de serie sinds The Expendables 3 uit 2014. Jason Constantine, president van acquisities en coproducties voor de Lionsgate Motion Picture Group, vertelde:

“It’s so much fun to bring these stars together for a no-holds-barred action film. The new film will raise the stakes and be the biggest, most badass adventure yet.”

Millennium president Jeffrey Greenstein, voegde toe:

“Popcorn entertainment is guaranteed.”  

Stallone regisseerde de eerste film en schreef het script met David Callaham. De eerste film, uitgebracht in 2010, verzamelde de grootste namen in actiefilms uit de jaren 80 – Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger – en combineerde ze met worstelsterren, internationale vechtsportsterren en nieuwere actiesterren. Het was een formule die werkte, waarbij de drie films (de andere verschenen in 2012 en 2014) wereldwijd meer dan $829 miljoen opleverden. Een vervolg was in de maak sinds het midden van de jaren 2010 maar harde doelen bleken ongrijpbaar, met wisselende schrijvers en regisseurs.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter